Personal tools
You are here: Home Odkryj BikeOne Społeczność Forum BikeOne Kraków Brak rowerów.

Brak rowerów.

Up to BikeOne Kraków

Brak rowerów.

Posted by ..8842 at July 30. 2009

Od dwóch, trzech dni na stacjach Salwator i Rondo Grunwaldzkie kursują w kółko dwa rowery. Na Błoniach też żaden nie stał trzy dni temu. Chwilę tłumaczyłem sobie, że to przez rebranding, ale sytuacja się przeciąga.

Re: Brak rowerów.

Posted by ..0130 at August 26. 2009

Potwierdzam Salwator. Na Rondzie Grunwaldzkim nie miałem nigdy problemów, ale na Salwatorze już kilkakrotnie zdarzyło mi się oglądać pusty stojak.

Posted by ..2648 at July 19. 2011

W tym sezonie rowerów nie ma notorycznie na wielu stacjach, m.in R. Grzegórzeckie, R. Mogilskie, Politechnika, Poczta Główna. Poza tym, również w tym sezonie (od mniej więcej miesiąca zauważyłem) rowery są w złym stanie! A to jednemu nie działają poprawnie przerzutki, a to coś hamuje tylne koło (chyba reklama albo ten stelaż do niej), a raz pod politechniką przez ponad tydzień stał jeden rower (większośc dni jako jedyny dostępny na tej stacji) i miał pękniętą oponę. Bardzo proszę ulepszyć serwis, bo jak w poprzednich latach jeszcze to wszystko w miare działało, teraz zaczniecie tracić klientów..

Posted by ..1102 at July 20. 2011

Rowery są popsute, to fakt w większości to koło zasłaniające szprychy w tylnym kole jest odkręcone. Powoduje to straszne wahania, chyba gorsze niż scentrowane koło. Ostatnio na trasie G.Krakowska -> R.Grunwaldzkie zmieniałem rower 2 razy!

Co do stacji Galeria Krakowska! Od czasu remontu galerii, ludzie notorycznie parkują swoje "zwykłe" rowery w stanowiskach BikeOne. Teraz wiem dlaczego Veli'b ma takie dziwne stacje.

http://www.lefigaro.fr/medias/2007/12/25/20071225PHOWWW00055.jpg