Personal tools
You are here: Home Odkryj BikeOne Społeczność Forum BikeOne Kraków Irytujące awarie

Irytujące awarie

Up to BikeOne Kraków

Irytujące awarie

Posted by ..5436 at October 27. 2009

Witam,

bardzo mi się podoba projekt BikeOne, ale równie bardzo irytują mnie często występujące awarie.

Przy wypożyczaniu dziś rano roweru ze stacji Korona system grzecznie poinformował mnie, żebym spróbował później. (nie pierwszy raz). Pan z infolinii również rozłożył ręce. Przeszedłem do stacji na pl. Wolnica i... to samo :/

Niby jest ładna jesienna pogoda i spacer zapewne byłby przyjemny... ale przez tę awarię znowu spóźniłem się do pracy!

Ufff, musiałem wylać złość.

Gdyby nie te awarie, zbyt mały zasięg stacji i czasem brakujące rowery to chyba byłbym zadowolonym klientem.

W tym momencie nie jestem.

Pozdrawiam,

Paweł Gutowski

Re: Irytujące awarie

Posted by ..0298 at October 29. 2009

Niestety musze zgodzić sie z przedmówca, w tym samym czasie próbowałem wypozyczyć rower na pl. Wszystkich Świętych oraz po nie udanej próbie pod Pocztą Główna i niestety nie udało się.... i Też spoźniłem się do pracy......

Posted by ..4971 at November 03. 2009

Poniedziałki przed godziną 9:00 to prawie standard, że stacja na Kleparzu nie działa. A że BOK zaczyna działać o 9:00, to nawet nie ma się komu na to poskarżyć. 

MK

Posted by ..2554 at November 05. 2009

Ja się dodzwoniłem bez problemów o 9, ale dostałem informacje, że mieli pad całego systemu. Około 9:40 do końca dani wypożyczałem już normalnie.

Posted by BOK BikeOne at November 05. 2009

Przepraszamy za ostatnie dwie poranne awarie. Były to awarie niezależne od nas.

Jesteśmy już lepiej przygotowaniu na podobne sytuacje w przyszłości i nie powinny one już mieć miejsca.

Dziękujemy za wyrozumiałość.

Pozdrawiamy BOK BikeOne

Posted by ..5962 at November 10. 2009

Dokładnie to samo działo się dzisiaj o 0805 pod Bagatelą, rower wypożyczyłem na na pl. Wszystkich Świętych 15 minut później. W zeszłym tygodniu na 4 próby około 8 rano udała mi się jedna, a druga połowicznie (to znaczy wypożyczyłem rower kwadrans później pod Wawelem). Tydzień wcześniej też na 4 próby 1 zakończyła się sukcesem. 3/4 mojego zapotrzebowania na rowery to właśnie ta godzina, bo wtedy odprowadzam dziecko do szkoły, więc zaczynam się zastanawiać, czy w przyszłym sezonie nie zrezygnuję z korzystania z BikeOne.

Posted by ..0298 at November 16. 2009

Przedwczoraj próbowałem wypożyczyć rower w stacji Galeria Krakowska około godziny 22 i znów  pojawił się komunikat abym spróbował później, miałem nadzieję że jest to problem tylko tej stacji niestety po krótkim spacerze okazało sie że na stacji: poczta główna oraz pl. Wszystkich Świętych wystepuje ten sam problem:( W przeciągu kilku ostatnich dni okoo 70% prób wypozyczenia roweru kończy się fiaskiem..... Powili, niestety ale tracę cierpliwość....

Posted by BOK BikeOne at November 17. 2009

Wystąpiła awaria podczas której nie zostały domknięte odpowiednio Państwa wypożyczenia. Jeśli ktoś ma jeszcze problem z wypożyczaniem prosimy o informacje na bok@bikeone.pl . Zostanie wygenerowany tymczasowy numer klienta, który będzie aktywny do końca sezony. Przepraszamy za utrudnienia.